Over ons

Proef de arctische wildernis in de bessenproducten van Berryconcept en breng de kracht van wilde bessen in je dagelijkse leven! Wij bieden een assortiment van hoogwaardige en smakelijke biologische producten voor het hele gezin - klaar voor gebruik. De zorgvuldig verwerkte producten zitten boordevol voedingsstoffen en smaak, waardoor je het beste van wilde bessen krijgt. De ongerepte arctische natuur staat garant voor de puurheid van onze producten!

Waarom bessen uit Finland?

Wilde bessen uit de natuur zijn al eeuwenlang een essentieel onderdeel van de Finse cultuur en keuken als aanvullende voeding en als medicijn. Vitaminen, flavonoïden, mineralen en voedingsvezels - al deze gezondheid bevorderende ingrediënten komen van nature rijkelijk voor in wilde bessen. Dit is waarom ze zo gunstig zijn voor ons welzijn.

Onze bessen worden met de hand geplukt in de uitgestrekte bossen en op moerassen waaraan Finland rijk is. Gunstige klimatologische omstandigheden, geschikte grondsoort en bovenal zuivere lucht vormen de meest ideale natuurlijke condities voor wilde bessen.

Berryconcept – een Fins-Nederlandse – onderneming wil je graag mee laten genieten van gezonde en smakelijke natuurbessen.

Bedrijfsgegevens:

Berryconcept

Email: info@berryconcept.com

Tel nr. +31(0)20 6167361

Kvk nr. 34300373

Btw nr. NL001950941B59

Skal nr. 105324